torsdag 1. april 2010

Snigler!

Kjære medforfattere.
Jeg syns Dere i disse dager bruker LITT lang tid på å oppdatere bloggen vår.
Selv publiserte jeg et innlegg for elleve dager siden, og ville la Dere komme til orde før jeg forteller om alt det spennende som skjer i fedrelandet. Jeg må likevel få bemerke tiden det tar før Dere lar dere engasjere til å skrive et lite innlegg. Jeg anser ikke sol, strand og kjekke gutter som unnskyldning god nok.

Mvh
Frk. Norge

2 kommentarer:

  1. Hehe, godt du strekker opp de late forfatterspirene litt. Slikt går jo ikke an! =P

    SV: Heisann Malene den pene. =D

    Takk for svar! Det er meget hyggelig at ungdommen nu til dags tar seg tid til å svare en gammel dame. (^^,) Og så mange koselige ord da, gitt! Akk! Det blir nesten rent for meget for mitt gamle, skrøpelige hjerte!

    Hehehe, vi får da prøve å holde kontakten utenom bloggen også, for jeg vil jo gjerne vite litt om hva som skjer i _ditt_ liv også, ;) Men, nå er det jo faktisk min tur til å svare på ditt brev. Jeg har skrevet en del også, og var vel i gunn ferdig, men så har det gått litt i bakevja etterpå. Happy påske til deg! =D Håper du koser deg med masse sol, sjokolade, kaker og andre ting som er bra for sjelen, og at du får ei fregne eller ti! ;)

    Klem <3

    SvarSlett
  2. SV: Hehe, en kan vel kalle det en straff, men jeg ser i grunn ikke på det som noen straff å spise vegetarmat. Derimot er jeg alt for lite flink til å lage meg mat uten kjøtt, så jeg syntes at det var en passende måte å "veie opp for mine synder" på. Har lest flere slike lister i dag, og mange har skrevet at de skal gi 50 eller 100 kroner til et veldedig formål for hvert punkt de ikke fullfører - jeg laget meg et litt mer egoistiske vegetaralternativet istedenfor. :)

    SvarSlett